Digitalisering

Big Data

Nya krav och lagar

Är du beredd?

Hej åkare! Vi är bundl, och vi vill ta dig med på en digitaliseringsresa.

Vi vet, det tjatas mycket om digitalisering. Men det är faktiskt inte så konstigt. Digitaliseringen gör fantastiska saker för oss. Vi har plötsligt hela världen inom räckhåll, nästan allt går att mäta och vi vet mer om vår omvärld än någonsin. Det gör att vi kan fatta bättre beslut för oss själva, för våra företag och för jordklotet. Nästan alla branscher i Sverige är digitaliserade idag, och de digitala lösningarna gör företag och organisationer mer effektiva, lönsamma och långsiktigt hållbara varje dag.

Men. Åkerinäringen är en av de minst digitaliserade näringarna i Sverige. Resten av logistiksverige har kommit betydligt längre och åkerier har sedan lång tid fått anpassa sig till system som transportköpare och kunder infört.
Exempel på det är order- och lastplaneringssystem​ inom t. ex. rundvirkes- eller styckegodstrafiken. Är man delägare i en LBC så har man ett motsvarande system även där.
Som du nog förstått vid det här laget, så gillar vi på bundl digitalisering. Men vi gillar åkerinäringen också, och vill att den ska blomstra även i framtiden.

Det är hög tid att åkerierna får möjlighet att utnyttja de fördelar som digitaliseringen innebär. Därför vill vi göra digitaliseringslösningar lätta att förstå och använda för dig som åkare.

Digitaliseringsresan har precis startat. Du följer väl med?

Framåt åkare

Facebook-gruppen för framtidens åkare.

Är du en åkare som vill hänga med i svängarna och driva ditt åkeri mer effektivt och lönsamt i framtiden? Gå med i Facebook-gruppen Framåt åkare!

Kontakta oss
Green Bundl AB
Transportgatan 4
702 27 Örebro
hej@bundl.se
019-675 46 40

Green Bundl AB © 2022

Bundl är digitalisering för åkerier